12/15/2017

Proposta de creació d’un catàleg evolutiu per a l’estudi de l’arquitectura contemporània


Participació en congrés, I Congreso Iberoamericano redfundamentos: Experiencias y Método de Investigación, Universidad Politécnica de Madrid. De l’11 al 13 de desembre de 2017. 
Al llarg de la segona setmana de desembre s’ha celebrat el I Congreso Iberoamericano redfundamentos: Experiencias y Métodos de Investigación a la Facultat d’Arquitectura de la Universidad Politécnica de Madrid i al Museo de América.

El congrés, que ha reunit a arquitectes procedents de diferents països (Espanya, Xile, Uruguay, Brasil), ha tingut com objectiu debatre qüestions relatives a les possibles vies de recerca al voltant de l’arquitectura a les seves vessants teòriques i pràctiques.


He participat amb la comunicació “Proposta de creació d’un catàleg evolutiu per a l’estudi de l’arquitectura contemporània. Una experiència de recerca sobre la construcció turística a les Illes Balears”. Es tracta d’una reflexió sobre la necessitat d’emprar eines d’organització de les dades per tal de facilitar el treball de l’investigador. El text es pot consultar en format digital junt amb la resta de comunicacions dels participants.